søndag den 22. juli 2012

DIY // Gummistøvler

DIY // Gummistøvler


Godt for det første vil jeg indrømme at jeg lavede et kæmpe fail! Jeg tog billeder af mine gummistøvler og arbejdsprocessen, UDEN HUKOMMELSESKORT BIG FAIL! Så derfor er der desværre ingen billeder af arbejdsprocessen :(
Her er et billede af nogle som lignede mest muligt.
  
Du skal bruge:

Snørebånd (valgfri farve) 
Lim pistol 
gummistøvler (surprise) 

Fremgangsmåde:
Klip gummistøvlerne i den ønskede længde, jeg klippede lidt længere ned bagtil så jeg kunne strække det øverste lidt mere. Kør en lille stribe lim på toppen af støvlen, pres og buk snørebåndene ned over kanten. Kør evt. ligesom jeg, en stribe med snørebåndene nede ved starten af sålen 



'

Sarah :*

lørdag den 21. juli 2012

...On The Road Again...

...On The Road Again...
Her er nogle billeder fra bilturen igår 












Sarah :* 

mandag den 16. juli 2012

Hjemmelavet Syltetøj Med Farmors Rabarber

Hjemmelavet Syltetøj Med Farmors Rabarber 

Jeg gik på hovedet i min farmors have med rabarber efter, at hun havde fortalt at jeg bare måtte tage dem jeg vil, elsker den kvinde! De blev pillet op, skyllet og vasket og så var det, at jeg besluttede mig for, at lave syltetøj ud af dem. Da der ikke var så mange rabarber blandede jeg dem med hindbær. Nu står jeg med et glas rabarber/hindbær syltetøj og brombær/blåbær syltetøj som også jeg lavede nu når jeg alligevel var igang.  







Sarah :*

søndag den 15. juli 2012

Vidste du? : Tyggegummi

Vidste du? : Tyggegummi 

At tyggegummi indholder: 

- Gummi (som også bruges til nogle bildæk)  
- Plastik 
- Harpiks 
- Voks 
- Talkum 

Tankevækkende alligevel. Tror ikke, at jeg skal sluge mit tyggegummi som jeg gør i ny og næ!

Sarah :*  

"Garage" In My Garage

"Garage" In My Garage 

Ja, jeg er en af dem som har smagt "Garage". Der er visse drikke jeg altid vil huske som en "sommerdrik", og "Garage" er bestemt en af dem. Den er frisk og er dejlig når man trænger til noget koldt af drikke midt i varmen. Hvis i ikke allerede har smagt den så prøv den endelig, måske synes i også godt om den. 




Sarah :* 

fredag den 13. juli 2012

Summer Must Haves 2012

Summer Must Haves 2012 


1. Iste (afhængighed) // 2. Solbriller, fra henholdsvis glitter og H&M // 3. HD Videokamera fra Sony // 4. Ipod Classic // 5. Mokkasiner fra H&M // 6. Cosmea fugtighedscreme fra apoteket // 7. Mary B klipklappere // 8. Demi Lovato, "Unbroken" CD fra FONA // 9. Jack White, "Blunderbuss" CD fra Stereo Studio // 10. Jessica Simpson pung fra Ebay // 11. Chanel Parfume fra Matas // 12. Caroline Flemming deodorant fra Matas // 13. Nynnes dagbog, "Det hele" fra  Føtex // 14. EOS læbepomader // 15. Blade og magasiner.   

Sarah :*

torsdag den 12. juli 2012

Upcoming Summer Must Haves 2012

Upcoming Summer Must haves 2012

I morgen udgiver jeg "Summer Must Haves 2012". Jeg har hele dagen i dag taget billeder og nu skal de rettes til osv. Håber at vi ses i morgen til mine sommer favoritter og must haves! 

Sarah :*

mandag den 9. juli 2012

Den Såkaldte "Facade"

Den Såkaldte "Facade"

Jeg tror, at det var i 7. eller 8. klasse at jeg skrev om, at have en facade. I går kom jeg til, at tænke på hvad det egentlig var, at jeg havde skrevet i min novelle dengang. 
Jeg skrev netop om den opfattelse man får af omverdenen når man bl.a. ser ud på bestemte måder. Ergo skrev jeg om, at ens ydre ikke altid, viser ens sande jeg. 

Jeg skrev bl.a. at hvis man så en businessman med hovedtelefoner på, ville man rundt regnet skyde på, at han hørte klassisk musik. 
Den anden mand havde derimod piercinger, tatoveringer og hanekam, man ville umiddelbart gætte på, at han hørte rock eller heavy metal musik. Men selvom, at begge deres facader afspejlede noget bestemt, ja så betød/betyder det altså ikke, at personligheden og det indre matchede/matcher. 
Jeg har selv erfaret efter en periode med nitter, hættetrøjer, mørkt tøj og kraftig sort makeup hvordan man kan skille sig anderledes ud, helt uden egentlig af være meget mere anderledes end alle andre. Det var en periode i mit liv, som jeg nu er tanknemlig for, at jeg har gået igennem. For jeg føler, at jeg har lært en masse ting af det

Jeg har selv oplevet velfungerende mennesker som udadtil var perfekte. Som havde en perfekt familie og en god omgangskreds, men som indeni havde det forfærdeligt. For som oftest når man har personlige problemer, så putter man en maske på for, at skjule hvordan man egentligt har det. Det er netop her, at man sætter den såkaldte "facade" op.
Hvis jeg skal være ærlig synes jeg, at det er et problem, det at vi har en facade. For det kan tit være svært af skelne mellem hvis facade, der er den oprigtige og det er tit svært at gennemskue om den person man ser, virkelig er den som vedkommende selv giver udtryk for.
  
Det skal virkelig ikke lyde som en kliché! Men jeg synes derfor også at det er ultra ultra vigtigt, at man ihvertfald prøver ikke at bedømme andre mennesker på deres udseende, eller rygter der florere om dem. 

Den eneste måde man lærer folks sande jeg på, er simpelhen, at lære dem af kende.  

Sarah :*


lørdag den 7. juli 2012

This Or That?

This Or That?
25 spørgsmål om mad 

Valgte af lave den her liste over hvad jeg helst ville have. Har set nogle af denne slags spørgsmål før og elsker selv at svare på dem. Jeg fandt nogle af spørgsmålene på denne hjemmeside http://www.quibblo.com/quiz/1IAAAmt/This-Or-That som inspiration. resten har jeg selv fundet på.

 Lemonade eller saftevand?
= Lemonade 

Hvid chokolade eller mørk chokolade? 
= Mørk Chokolade

Iskaffe eller iste? 
= BEGGE! 

Pandekager eller vafler?
= Pandekager

Cookies eller småkager? 
= Cookies 

Taco eller burrito? 
= Burrito 

Øl eller vin? 
= Ingen af dem

Pasta eller Spaghetti?
= Spaghetti

Citron eller lime?
= Citron 

Salt eller peber? 
= Salt

And eller Kylling?
= Kylling 

Pomfritter eller chips? 
= Pomfritter 

Burger eller Pizza?
= Pizza

Kinesisk eller indisk? 
= Kinesisk

sodavandsis eller flødeis? 
= Flødeis 

Frugt eller grønsager? 
= Frugt 

Snickers eller kitkat?
= Kitkat

Peanutbutter eller nutella?
= Nutella 

Hotdog eller fransk hotdog? 
= Fransk hotdog 

Ketchup eller remoulade? 
= Remoulade 

Pringles eller Lays? 
= Lays  

Æble eller appelsin juice? 
= Æble juice

M&M eller Skittles 
= M&M

Jordbær eller Hindbær? 
= Begge

Lakrids eller vanilje is?
= Lakrids! 

Sarah :*





onsdag den 4. juli 2012

Jeg <3 Iste



Nu er det sket igen, det er sørgeligt. Jeg bliver i perioder virkelig afhængig af iste og nu når det er varmt er det bestemt ikke nogen undtagelse! Det med, at fylde en kop med isterninger og så hælde iste i er bare fantastisk! Gad vide om jeg er den eneste som har det sådan med iste ?  

Mens jeg sad i solen i dag tog jeg lige et billede af herligheden! 


Sarah :*

tirsdag den 3. juli 2012

My Youtube Addiction

My Youtube Addiction

De sidste par måneder har jeg været afhængige af youtube. Jeg har efterhånden fulgt nogle på youtube længe og de er efterhånden blevet en del af min daglige rutine. Her er dem jeg følger mest. Enjoy 

Grav3yardgirl 



Jlovesmac1 


Trisha GrindhouseBarbie Paytas


Sarah :*